Saluda de l’Alcaldessa

alcaldesa

Benvinguts al portal d’aquest racó que l’Alguenya té en el ciberespai. Les noves tecnologies han fet possible que la pàgina web de l’Ajuntament de l’Alguenya s’haja convertit en una plataforma digital d’interacció ciutadana. Notícies de l’actualitat del nostre municipi conviuen amb informació d’interès per a algueñenses i visitants.

Hem dut a terme diverses actuacions en el nostre municipi amb la finalitat de facilitar als ciutadans l’accés gratuït a les noves tecnologies. La Biblioteca i el Casal de la Joventut ofereixen ordinadors amb accés al maneig dels mateixos i l’ús d’Internet. cal destacar, així mateix, que l’Alguenya és una de les poques poblacions de la comarca que en l’actualitat disposa d’una zona Wi–Fi en la Plaça de la Concòrdia, a la qual tots els usuaris poden connectar-se amb els seus propis ordinadors per a gaudir de l’accés gratuït a Internet.

La pàgina web de l’Ajuntament de l’Alguenya és un espai dinàmic i en constant actualització, especialment en aquells apartats referits a l’actualitat del nostre municipi. Estar assabentat de tot el que esdevé en el nostre poble està a l’abast d’un sol clic. D’altra banda, potser una de les qüestions més rellevants a l’hora de projectar a nivell turístic el nostre municipi al voltant del món, estrebe en el fet que nostra pàgina web, a més d’en llengua castellana i valenciana, també en llengua anglesa.

En l’Ajuntament de l’Alguenya aspirem potser per als nostres veïns i som conscients que un municipi pròsper és un municipi que mira sempre cap a davant, que s’adapta a les circumstàncies i supera els reptes i canvis que la societat imposa sabent conservar sempre allò que ens distingeix. Per açò aquesta pàgina web institucional està protagonitzada pels algueñenses, la nostra gent, les nostres associacions, els nostres comerços, els nostres espais i llocs d’interès. Les nostres coses.

Mª Carmen Jover