Notícies

Ruta del vi

Ruta del vi

Ruta del vi

La Ruta del Vi d’Alacant vol ser una proposta enoturística alternativa i diferenciadora a la província. L’objectiu de la Ruta del Vi és impulsar turísticament les comarques de l’interior alacantí amb gran tradició vitivinícola, així com promocionar el turisme d’interior i el conjunt de monuments i recursos turístics que atresoren aquests municipis que compten, a més, amb una gastronomia típica que ofereix plats i productes autòctons propis. El vi representa en la nostra cultura i en la nostra tradició provincial un gran segell d’identitat i un element econòmic de singular importància, diferenciador d’altres comunidades.Algueña, forma part d’aquesta Ruta del Vi, amb ella es pretén oferir a l’enoturista la gran riquesa vitivinícola a través d’allotjaments entre paisatges de vinyes, visites a cellers i degustació de vins amb identitat del territori, a més de provar menús tradicionals i maridatges avantguardistes.

Trofeu velocitat l’Alguenya

Trofeu velocitat l’Alguenya

Trofeu velocitat l’Alguenya

El “Trofeu de Velocitat de l’Alguenya” se celebra en la nostra localitat, de forma ininterrompuda, des de 1991. Considerada, actualment , una de les carreres de velocitat més importants d’Espanya que es duen a terme en circuit urbà, i que acull les categories de: 80 cc Sèries; 80 cc GP; Clàssiques i Supermotard open.

El primer diumenge de juliol, i com a inici de les Festes Patronals, l’Alguenya acull a milers de visitants i afeccionats del motor per a viure, a peu de pista, l’adrenalina i l’ambient que recorrerà els seus carrers convertits en circuit per un dia. Una transformació que comença dies abans, amb l’ardu treball de l’organització Moto Club l’Alguenya i voluntaris en la preparació i muntatge d’aquest circuit i voltants, per a gaudi i seguretat de tots. Circuit que, des de l’any 2017 va passar a denominar-se “Circuit Urbà Alberto Sáez Cano”.

VISITA A l’ACADÈMIA GENERAL DE L’AIRE DE SAN JAVIER

VISITA A l’ACADÈMIA GENERAL DE L’AIRE DE SAN JAVIER

Amb motiu de la Jura de Bandera Civil que tindrà lloc en el nostre municipi pròximament, divendres passat, una representació de les persones que prestaran jurament, van realitzar una visita guiada a l’Acadèmia General de l’Aire de San Javier,  per a conèixer el funcionament i instal·lacions de la mateixa, la qual també és seu de la Patrulla Àguila, grup de vol acrobàtic de l’Exèrcit de l’Aire.

 

Últimas noticias

Noticias por categorías

Histórico de noticias