Gastronomia

A l’Alguenya, es conserva amb plena vigència la cuina més tradicional de la regió, encara que amb algunes particularitats. Podem destacar els gaspatxos de coca a la pala, la gatxamiga, la borreta, la paella amb conill i caragols, etc.

També es disposa d’una àmplia varietat d’embotits tendres i secs, així com de dolços i pastes (perusas, ametlats, sequillos, pastizos, tonyes, rotllos d’aiguardent, …, elaborats artesanalment.

A l’Alguenya, es conserva amb plena vigència la cuina més tradicional de la regió, encara que amb algunes particularitats. Podem destacar els gaspatxos de coca a la pala, la gatxamiga, la borreta, la paella amb conill i caragols, etc. També es disposa d’una àmplia varietat d’embotits tendres i secs, així com de dolços i pastes (perusas, ametlats, sequillos, pastizos, tonyes, rotllos de aguardiente, …, elaborats artesanalment.

 

On menjar